Shipley söker konsulter

Är du vår nästa konsult?

Drömmer du om att få använda dina kunskaper för att kunna bidra till andra? Gillar du att vinna? Vill du ingå i ett globalt team av världens bästa rådgivare inom sälj och anbud? Är din ambition att bli bäst inom ditt område? Vill du vara med och arbeta med utvecklingen av vår globala metod inom sälj och anbudsskrivning?

Svarar du ja, så har du kommit rätt! Då är du kanske vår nästa konsult inom världens ledande konsultföretag inom sälj och anbud. Shipley Sweden är i stark tillväxt och söker konsulter som kan hjälpa våra kunder med att vinna fler kontrakt.

Vi söker konsulter med varierande bredd och fokusområden

Har du ett öppet sinne, är nyfiken, kan mycket och vill lära mer? Vill du arbeta metodiskt med att utveckla skriftliga anbud till både offentliga och privata kunder, då vill vi gärna att du hör av dig! Du har med största säkerhet redan skapat dig en karriär inom sälj och anbudsskrivning och har erfarenhet av att arbeta som Bid Manager eller projektledare inom anbudsframtagning. Eller så har du en annan bakgrund inom sälj, marknad eller kommunikation. Du har kanske erfarenhet av att undervisa, antingen fysiskt i klassrum eller online? Men framför allt måste du vilja vinna! Och ha kul!

Vilka krav ställer vi?

Du måste vara en stark kommunikatör med solida språkkunskaper, både muntliga och skriftliga. Din svenska måste vara perfekt, även grammatiskt!  Du ska kunna uttrycka dig flytande och kunna förmedla komplexa ämnen på ett levande och tydligt sätt. Du är engagerande, du ser, och får med alla i rummet. Dina skriftliga och muntliga kunskaper i engelska är mycket goda. Har du ytterligare språkkunskaper kan det vara av intresse.

Du har ett systematiskt arbetssätt och kan sätta dig in i komplext material, du tar ur essensen ur tekniska dokument och förmedlar den på ett enkelt och lättförståeligt sätt.

Självklart hanterar du Microsoft Office i din vardag och du är duktig i Word, Excel och Power Point. Du rör dig obehindrat digitalt, där online-möten och facilitering är naturligt för dig. Det är ett krav att du har körkort och tillgång till bil då du ofta möter våra kunder hos dem.

Är du intresserad?

Skriv din CV och ett brev där du berättar vem du är och vad du vill uppnå.  Skicka det till info@shipleysweden.se och sedan hör vi av oss.

Har du frågor så ring till Anne på tel 010 3300 008.

Vi tar emot ansökningar löpande och när vi hittar rätt person/er så går vi vidare med dem.

Vi hörs!